Előfizetői tartalom

Óriási károkat okozott a hétvégi jégverés

Portfolio
A Groupama Biztosítóhoz a hétvégi vihar után, mely villámlás és többfelé tojás nagyságú jég kíséretében vonult át az országon, már most többszáz lakásbiztosítási kárbejelentés érkezett. A vihar elsősorban a déli-délnyugati országrészeken pusztított, a biztosító a legtöbb kárbejelentést Baranya, Somogy és Bács-Kiskun megyékből fogadta. A bejelentések többsége jégeső miatt érkezett a társasághoz - közölte a biztosító.

A Groupama Biztosítónál jelentősen megnőtt a kárbejelentések száma a hétvégén átvonuló viharok következtében. Baranya megyéből 154, Somogy megyéből 141, míg Bács-Kiskun megyéből 47 bejelentés érkezett hétfő reggelig. A legérintettebb települések a Baranya megyei Pécs, Csonkamindszent, Aranyosgadány és Cserkút, valamint a Somogy megyei Mezőcsokonya. A biztosítótársaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés