Előfizetői tartalom

Pozitívan zártak az amerikai tőzsdék

Portfolio
Az ázsiai tőzsdék ma rosszul teljesítettek, kimondottan jó hangulatú piacnyitást láthattunk azonban Európában, a délutáni órákban azonban már az iránykeresés a jellemző. A magyar BUX index a kedvező munkaerőpiaci adatoknak köszönhetően feljebb tudott jutni a nyitásban, a kereskedés zárásakor viszont komoly mínuszban volt a börze. A tengerentúli tőzsdék a pozitívan zártak, mindhárom esetében enyhe emelkedés volt tapasztalható nyitáskor, majd enyhe csökkenést követően pozitív tartományban végeztek. Június utolsó hetében a hangsúly továbbra is az infrastruktúrával kapcsolatos vitákon és a gazdaság újraindulási szakaszának kilátásain van, miközben a piaci szereplők a Covid-változatokat, különösen a delta variánst figyelik.

2021. június 29. 22:32 Megosztás Pozitívan zártak az amerikai tőzsdék A kedd esti zárásra pozitív tartományban fejezték be a kereskedést az amerikai tőzsdék. Bár az S&P 500 és a Dow Jones is enyhe csökkenést mutattak korábban, végül mindkét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés