Előfizetői tartalom

Több százezer forintos lakáskárokat is okozott a hétvégi vihar

Portfolio
Mintegy háromezer kárbejelentésre számít az Aegon a múlt hét végi szélsőséges időjárás miatt, amely elsősorban Bács-kiskun, Baranya és Somogy megyében pusztított. Több tucat esetben jelentettek be félmillió forintos, vagy még ennél is nagyobb kárt a szerencsétlenül jár ügyfelek – az Aegon Biztosító pedig arra figyelmeztet, hogy a mostani hőhullám nyomában újabb frontok és szélsőséges időjárás várható, így fontos a kármegelőzés.

Kapcsolódó cikkünk 2021. 06. 29. Óriási károkat okozott a hétvégi jégverés  Hétfő délutánig több mint 1400 kárbejelentés érkezett az Aegon Biztosítóhoz a múlt heti szélsőséges időjárást követően. A károsultak háromnegyede jégverés által okozott kárt jelentett be az Aegon kárrendezési csatornáin, de a vihar és a felhőszakadás pusztított. A vihar leginkább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés