Előfizetői tartalom

205 milliárd forintos közbeszerzést írtak ki, több tőzsdei cég is a nyertesek között

Portfolio
Informatikai gigatendert írt ki a Digitális Kormányzati Ügynökség, amelynek keretösszege közel 205 milliárd forint. A két részes kiírásban három hazai, tőzsdén jegyzett vállalat is érintett, nyertes pályázó lett a 4iG, a Delta Technolgies és a Gloster is. Bár mindhárom cég nyertese lett a kiírásnak, a tőzsdei reakciók merőben eltértek, a 4iG árfolyama gyakorlatilag alig mozdult a bejelentésre, a Delta Technologies árfolyama viszont nagyot emelkedett, a Glosterben nincs kötés.

205 milliárd forintos informatikai tender A Digitális Kormányzati Ügynökség egy igen jelentős, 204,7 milliárd forint keretösszegű közbeszerzést írt ki, szerverek és tárolók, valamint ezekhez kapcsolódó szolgáltatások beszerzésére. A keretmegállapodás megkötésére irányuló́ közbeszerzési eljárás két részben történt. Homogén szerverek és tárolók beszerzése....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés