Előfizetői tartalom

Két hét múlva rajtol a Kékszalag: idén először adják át a KPMG Fair Play különdíjat

Portfolio
Július 22-én, reggel kilenc órakor rajtol el az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj. Idén is több mint hatszáz hajó részvételére számít a verseny rendezője, a Magyar Vitorlás Szövetség. A programok tekintetében lesznek ugyan változások, de ami nem változik, hogy a versenyzőknek a Balatonfüred-Balatonkenese-Siófok-Tihany-Keszthely-Balatonfüred távot kell teljesíteniük, ami légvonalban 155 kilométeres távolság, de a szélviszonyok alakulásának megfelelően, ennél sokkal több is lehet. A résztvevőknek negyvennyolc órája van az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj teljesítésére, tehát 2021.07.24-én reggel 9:00 óráig lehet érvényesen beérni a célba.

„Az idei esztendőben is a vitorlázás ünnepe lesz a Kékszalag, amire nem csak a versenyzők készülnek, hanem a Magyar Vitorlás Szövetség is. A háttérben nagyon sokan dolgoznak azért, hogy sikeres legyen a lebonyolítás és a verseny folyamatosan követhető legyen az érdeklődők számára online és offline is. Azt sem szabad elfelejteni, hogy több mint ötszáz hajóról beszélünk...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái