Előfizetői tartalom

Ez aztán a meglepetés: megjöttek a Dunaferr 2019-es számai

Portfolio
Talán az utolsó utáni pillanatban, de az ISD Dunaferr közzétette a - nem konszolidált - beszámolóját a 2019-es évről (a 2020-as beszámolóval még mindig adós), amivel várhatóan megúszhatja adószámának törlését. A számok azt mutatják, hogy már két évvel ezelőtt sem volt rózsás a helyzet a dunaújvárosi vasműnél és ezt csak tetézte a 2020-ban hirtelen jött koronavírus-válság okozta sokk.

Egyelőre megmenekül az adószám és a cég Egy hónappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy az ISD Dunaferr figyelmeztetést kapott a NAV-tól, hogy amennyiben június 30-ig nem adják be az adott cég 2019-es hivatalos beszámolóját, felfüggeszti a cég adószámát és elrendeli a kényszertörlést. Feltehetőleg ettől a súlyos következménytől tartva jelent meg a napokban a dunaújvárosi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés