Előfizetői tartalom

Egységes fizetési megoldást vezet be a Mol az e-autó töltésre

Portfolio
Közép-Kelet-Európa immár hat országában elérhető az elektromos autótöltést segítő Mol Plugee alkalmazás, így az applikációba integrált egyetlen e-roaming platform használatával juthatnak el az e-autósok a cseh határtól az Adriára vagy a Fekete-tengerhez. Az alkalmazás minden országban azonos fizetési elv szerint működik, és az autók villamos energia felvételi képességét veszi figyelembe, még inkább alkalmazkodva az elektromos autóval rendelkezők igényeihez.

A MOL-csoport a régió hat országában összesen 168 elektromos töltőt üzemeltet. Csehországban 26, Horvátországban a Tifon hálózatában 13, Magyarországon 79, Szlovákiában a Slovnaft hálózatában 13, Szlovéniában 14, Romániában pedig 23 e-töltővel rendelkezik a vállalat. A telepített töltők döntő többsége, 10-ből 9 nagyteljesítményű villámtöltő, vagyis mindössze...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés