Előfizetői tartalom

Hétvégi viharok: százával érkeznek a bejelentések a magyar biztosítókhoz

Portfolio
Az országon hétvégén átvonuló vihar ezúttal is jelentős károkat okozott, a Groupama Biztosítóhoz például több mint 800 lakásbiztosítási kárbejelentés érkezett, melyek összege majdnem eléri a félmilliárd forintot. A vihar elsősorban a fővárost, Komárom-Esztergom és Baranya megyét sújtotta, de az ország minden megyéjéből történt bejelentés. Ezek fele a két héttel ezelőtti esethez hasonlóan ismét a jégverés okozta károkhoz köthető.

Hétfő reggelre ismét megnövekedett a Groupama Biztosítóhoz beérkező kárbejelentések száma - közölte a társaság. A legérintettebb terület Komárom-Esztergom megye volt, innen 256 bejelentés érkezett, míg Budapestről 230, a legutóbb is nagymértékben sújtott Baranya megyéből pedig 135. Az itt található Sellye településről a biztosítótársaság által kezelt mintegy félezer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés