FONTOS Új magyar bérrobbanás: 600 ezer felett az átlagbér
 
Előfizetői tartalom

Véleményt mondott a Concorde az AutoWallis tőkeemeléséről

Portfolio
A Concorde legfrissebb elemzésében véleményt mondott az AutoWallis tervezett tőkeemeléséről. Az elemzőház egyelőre sem a célárán, sem az ajánlásán nem változtatott, azonban kiemelték, hogyha a tőkeemelésre a tervezett összegben és áron kerül sor, az nyomást gyakorolhat a részvényárfolyamra, és ennek megfelelően lesz majd szükség a célár és az ajánlás felülvizsgálatára.

Ahogy arról korábban beszámoltunk (link), az AutoWallis 4-6,5 milliárd forintos nyilvános tőkebevonást tervez, intézményi és lakossági befektetőket egyaránt megcélozva az év második felében. A Concorde szerint, amennyiben ez beigazolódik, a tőkeemelés eredményeként az AutoWallis forgalomban lévő részvényeinek száma akár 15 százalékkal is növekedhet. A Concorde úgy véli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés