Előfizetői tartalom

Elon Musk kijelentette: utál a Tesla vezérigazgatója lenni

Portfolio
A Tesla vezére, Elon Musk hétfőn tanúskodott, hogy megvédje a cége 2016-os akvizícióját, amikor is a SolarCity-t vásárolták fel, azonban pereskedésig jutott az ügy, hiszen azt állították, hogy ő a hibás az üzlet miatt, amely tele volt összeférhetetlenséggel, és soha nem szállította azt a nyereséget, amit ígért. Musk amellett, hogy megvédte a felvásárlásról szóló döntést, a bíróságon elmondta, hogy sokkal szívesebben tölti az idejét a tervezőasztal mellett, sem mint, hogy ellássa a vezérigazgatói feladatait.

Szerintem maga egy rossz ember - mondta Musk Randall Baronnak, a részvényesek ügyvédjének, aki sürgette Muskot, hogy ismerje el a napelemeket gyártó SolarCity felvásárlásában való közreműködésében elkövetett hibáit. Nagyon tisztelem a bíróságot… de önt nem, uram - tette hozzá később Musk. A régóta húzódó részvényesi per szerint Musk - aki a SolarCity legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés