Előfizetői tartalom

Itt a vakcinák hatása, más az új hullám az átoltott Izraelben, mint a korábbi

Portfolio
Felfutott az új fertőzések száma a magas átoltottsággal büszkélkedő Izraelben a delta-variáns megjelenése miatt, ez a hullám azonban más, mint az előző, ez pedig az oltásoknak köszönhető. Az ország járványügyi tanácsadói már arról vitatkoznak, hogy változtatni kell a járványkezelésen lassan, elmozdulni abba az irányba, ahogy bármilyen más fertőzéses betegség esetén és ne legyen a mindennapi életünkre hatással a koronavírus - írja a Haaretz.com.

Az oltásokban élen járó Izraelben is elkezdett felfutni a járvány a múlt hónapban a delta-variáns megjelenésével, de a mostani járványhullám más, mint az előző. Látványos a különbség, ha a járvány kitörését követő egy hónap járványügyi adatait nézzük, például a decemberben kezdődött harmadik hullámhoz viszonyítva: A napi fertőzések 7 napos mozgóátlaga...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés