Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: itt vannak a szerda reggeli adatok

Portfolio
Folytatódik az enyhén romló trend a hazai koronavírusos esetszámok tekintetében, 56 új fertőzöttet igazoltak az elmúlt 24 órában Magyarországon - derül ki a napi jelentésből. Lakosságarányosan a legtöbb új esetet Borsod-Abaúj-Zemplén megyében regisztrálták az elmúlt egy hétben, amely a napokban közölt adatok szerint az egyik legalacsonyabb átoltottságú megye Magyarországon.

Az elmúlt 24 órában 56 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak Magyarországon, ezzel a tavaly március óta beazonosított fertőzöttek száma 808 612 főre emelkedett. Az elmúlt napokhoz képest valamivel magasabb az esetszám, utoljára három hete, június 24-én jelentettek ennél magasabb adatot a hatóságok. A 7 napos mozgóátlag enyhén emelkedő tendenciába kezdett múlt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés