FONTOS Megjelentek az új otthonfelújítási program várva várt részletei, meglepetések a listán!
 
Előfizetői tartalom

"Mindannyian felmondunk" - írták ki egy amerikai Burger King dolgozói

Portfolio
Futótűzként terjedt el az interneten a Nebraska állambeli Lincolnban található egyik Burger King előtt lévő feliratról készült fotó. A gyorsétterem előtt lévő táblán az állt, hogy "mindannyian felmondunk" és "elnézést a kellemetlenségekért". A feliratot az elégedetlen alkalmazottak helyezték ki, hogy üzenetet küldjenek a felső vezetésnek.

„Ki akartak tenni egy táblát az ügyfeleknek, hogy közöljék, bocsánat, tényleg nem lesz itt senki" - mondta Rachael Flores, volt általános menedzser egy helyi lapnak. Flores beadta a felmondását, majd 8 másik munkatársa is követte a példáját. A Burger King location in Lincoln, Nebraska, briefly had the words https://t.co/TVMwHp0Egp— ABC7 (News) July 13, 2021 A megkérdezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés