Előfizetői tartalom

Gulyás Gergely: szóba jöhet a kötelező koronavírus-oltás bizonyos munkakörökben

Portfolio
A kötelező koronavírus-oltás lehetősége is szóba került a tegnapi kormányülésen, amelynek döntéseiről holnap reggel számol be Orbán Viktor – mondta el a mai Kormányinfón Gulyás Gergely. A kormány nem döntött továbbra sem arról, hogy mindenkinek kötelező oltást rendeljen el, de vannak olyan munkaterületek, amelyek az önmagunkon való felelősségen is túlmutatnak, itt szóba jöhet a kötelező oltás lehetősége – mondta el a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Három terület van, ahol a kormány a tegnapi ülésen tárgyalt intézkedésekről, ma az operatív törzs ezeket fogja megvitatni, és holnap Orbán Viktor a rádióinterjújában konkrét döntésekről fog beszámolni – mondta el Gulyás Gergely a mai Kormányinfón. Az egyik terület – amiről már tudni lehetett, hogy napirenden van -, a harmadik oltás kérdése, de szóba került a kötelező...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés