Előfizetői tartalom

Raliznak a Nyomda részvényei, több kedvező hír is érkezett

Portfolio
Nagyot raliznak ma a Nyomda részvényei, amelyek már közel 10 százalékos pluszban is álltak napközben, bár azóta már némileg mérséklődött az emelkedés, de a forgalom nem kiugró az elmúlt 30 kereskedési nap átlagához viszonyítva. Több kedvező hír is érkezett a napokban a társasággal kapcsolatban, amelyek segíthetik az emelkedést.

Nagy árfolyamelmozdulás látható az ANY Biztonsági Nyomda részvényeinél, amely napközben már 1 565 forintnál is járt, ami közel 10 százalékos plusz. Azóta némileg mérséklődött az emelkedés, de még így is közel 4 százalékkal kerültek feljebb a papírok. Ezzel a BUX index legjobban teljesítő tagja. ANY árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Részvénykereskedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés