Előfizetői tartalom

Ütik a kriptovalutákat, kritikus szinthez közelít a bitcoin

Portfolio
Alaposan elromlott a hangulat ma a világ tőzsdéin, amelyet a delta vírusvariáns terjedése okoz, így csúnyán lefordult a német, a brit és a francia börze is a vezető részvényindexek közül. Az általánosan kedvezőtlen piaci hangulattal együtt esnek a kriptovaluták is, többek között a bitcoin, az ethereum, illetve az XRP és a dogecoin is.

A bitcoin árfolyama ma már 3,4 százalékos mínuszban áll, és a kritikusnak mondható 30 ezer dolláros szintet közelíti már, amely év elején szolgált támaszként többször is. Ha ezt átszakítaná az árfolyam, akkor igen csúnya esés is következhet, de egyelőre még tartja magát a kriptovaluta. Az ethereumot sem kímélik a befektetők, amely 4,2 százalékkal került lejjebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés