Előfizetői tartalom

Szijjártó Péter : fontos, hogy Magyarország önellátóvá váljon az orvostechnikai eszközök gyártásában

MTI
A jövőbeli biztonság egyik fontos záloga az, hogy Magyarország önellátóvá váljon az orvostechnikai eszközök gyártása terén - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter a Beurer Hungária Kft. csarnokavató ünnepségén kedden Veszprémben. Szijjártó Péter kiemelte: növelni kell az orvostechnikai eszközök gyártási kapacitását, amelyek hozzájárulnak az egészségügyi védekezés sikeréhez további járványhullámok esetén is.

Szijjártó Péter úgy fogalmazott: a járvány rámutatott, hogy rendelkezni kell azokkal a stratégiai képességekkel, amelyek békeidőben logikátlannak tűnnek, nyugodt körülmények között pénzügyileg nehezen magyarázhatók, de amikor vészhelyzet van, akkor életek megmentésére alkalmasak. Ezért is tett meg a kormány mindent annak érdekében, hogy Magyarországnak legyen saját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés