revolut
Üzlet

Itt a Revolut nagy dobása, már szállást is lehet foglalni az alkalmazásban

Portfolio
A Revolut kedden indította el a Stays nevű új funkcióját, amellyel a felhasználók az alkalmazáson keresztül foglalhatnak szállodai szobákat és egyéb szálláshelyeket. A Revolut ezzel olyan szolgáltatókkal versenyez, mint a Booking, az Expedia vagy a TripAdvisor. A fintech cég célja, hogy "szuperapplikációvá" váljon, amely több szolgáltatást kínál egy felületen keresztül.

A Revolut belépett az utazási szolgáltatások piacára, a londoni székhelyű cég kedden indította el Stays nevű új funkcióját, amellyel a felhasználók az alkalmazáson keresztül foglalhatnak szállodai szobákat és egyéb szálláshelyeket.

Az ügyfelek akár 10 százalékos kedvezményt is kaphatnak a Revoluton keresztül végzett foglalások után - közölte a vállalat.

A lépéssel igazi nagyágyúk ellen versenyez majd a Revolut, mint a Booking, az Expedia vagy a TripAdvisor. Ez egyben a vállalat első olyan terméke, amelyet a pénzügyek területén kívül indít.

"Ahogy a világ kezd óvatosan kinyílni, tudjuk, hogy mindenki kétségbeesetten szeretne elutazni, amikor csak tud - legyen szó Margate-ről vagy Mallorcáról" - mondta Marsel Nikaj, a Revolut megtakarításokért és életmódért felelős vezetője.

"Azért hoztuk létre a Stays-t, hogy az emberek könnyedén megtalálják és lefoglalják a tökéletes pihenést az ideális úti céljukon. A végtelen korlátozások és zárolások 18 hónapja után most többet akarunk adni az embereknek, és szeretnénk, ha a pénzükkel messzebbre juthatnának"."

A Revolut 2015-ben indult, mint egy kizárólag digitális banki és fizetési platform, a vállalat azóta kibővítette kínálatát, és új funkciókat vezetett be a részvények és kriptopénzek kereskedelmére.

A cég egyike a számos népszerű "neobanknak", amelyek Európában és a világ más részein jelentek meg, és főként fiatalabb ügyfeleket csábítanak a sima felhasználói élménnyel és színes bankkártyákkal.

A riválisok közé tartozik a Monzo és a Starling az Egyesült Királyságban, az N26 Németországban és a Chime az Egyesült Államokban.

A múlt héten a Revolutot 33 milliárd dollárra értékelték egy óriási finanszírozási körben, amivel Nagy-Britannia első számú fintech startupja és Európa második legnagyobb fintech vállalkozása lett. A vállalatnak világszerte 16 millió felhasználója van.

A Revolut célja, hogy úgynevezett "szuperapplikációvá" váljon, amely több szolgáltatást kínál egyetlen felületen keresztül. Ez a trend Ázsiában egyre nagyobb teret hódít, és olyan cégek népszerűsítették, mint a Grab és a GoTo Délkelet-Ázsiában, valamint az Alibaba és a Tencent Kínában.

(CNBC)

Címlapkép: © 2021 SOPA Images, Getty Images

matolcsy györgy
kórház egészségügy állami egészségügy koronavírus beteg orvos
kína usa
európai bizottság brüsszel eu európai unió
németország német reichstag bundestag parlament német zászló berlin

Kiszámoló Zöld lakáshitel

Az MNB októbertől úgynevezett zöld lakáshitelt vezet be 200 milliárd forint kerettel, 25 évig fix, maximum 2,5%-os...

Alapblog Hülye voltam

Archívumunkból (2017): Mennyiszer hallottam ezt a szöveget barátoktól, spekiktől, befektetőktől. Egyszerű magyarázat...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021.09.07
Sustainable World 2021
2021.09.21
Hiventures - Portfolio Vállalati Tőkefinanszírozás 2021
2021.09.08
Business and Finance Summit 2021 - CFO of the year
2021.09.15
Property Investment Forum 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Könyv
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
jaszai-gellert-441908