Előfizetői tartalom

Beindultak a nyári utazások, de még szenved a Ryanair a járványtól

Portfolio
Veszteséges lett a Ryanair második negyedéve a járványügyi korlátozások következtében és legjobb esetben is csak nullszaldós lehet az év a cég menedzsmentje szerint – derül ki a ma közzétett gyorsjelentésből. A légitársaság szerint az utasforgalom felpöröghet a következő hetekben, de a korlátozások miatt még mindig kihívásokkal nézhetnek szembe az idei évben.

A Ryanair második negyedéves gyorsjelentésének főbb számai: 8,1 millió utast szállított a légitársaság az április-júniusi időszakban, annak köszönhetően, hogy májusban és júniusban elkezdte visszaépíteni kapacitásait a vállalat. Ez többszöröse az egy évvel ezelőttinek, az első körös lezárások közepette ugyanis mindössze fél millió utast szállított a Ryanair....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés