Előfizetői tartalom

A Fed sem hozta meg a mozgást a Wall Streetre

Portfolio
Mérsékelt és vegyes elmozdulások láthatóak az amerikai tőzsdéken a kereskedés megkezdését követően, a Dow Jones és az S&P kisebb mínuszban áll, míg a Nasdaq emelkedik. A befektetők már valószínűleg az amerikai jegybank esti kamatdöntésére várnak, illetve Jerome Powell Fed-elnök ezt követő sajtótájékoztatójára. Az ázsiai piacokon többnyire negatív volt a hangulat, míg Európában emelkednek a részvényindexek. A bitcoin pedig már újra a 40 ezer dolláros szint környékén mozog.

2021. július 28. 22:03 Megosztás Csak a Nasdaq menetelt tovább Az amerikai tőzsdék alig mozdultak napközben, végül a Dow 0,4%-os gyengüléssel zárt, míg az S&P-500 gyakorlatilag stagnált. A Nasdaq 0,7%-os erősödése pedig a tech szektor felülteljesítését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés