Előfizetői tartalom

Megalakult a Mol és a magyar állam közös alapítványa, megtörtént a Mol-részvénycsomag átutalása

Portfolio
A Mol még áprilisban jelentette be, hogy a magyar állammal közösen új, közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványt hoz létre. A bejelentésnek megfelelően a Mol most közel 43 millió törzsrészvényt ruházott át az alapítvány részére. Az ezzel megegyező mértékű állami oldali részvénytranszferrel együtt a Mol-Új Európa Alapítvány létrehozási folyamata lezárult, és a következő időszakban meg is kezdi tevékenységét.

A Mol áprilisban jelentette be, hogy Mol-Új Európa Alapítvány néven a magyar állammal közösen új, közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványt hoz létre a sportélet, a kultúra, az egészségügy, a gazdaságfejlesztés és a környezetvédelem célzottabb és jelentősebb támogatása érdekében.  Az alapítvány átveszi a Mol korábban végzett hasonló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés