Előfizetői tartalom

Súlyos szexuális zaklatási botrányba keveredett a World of Warcraft, a Diablo és a Starcraft készítője

Súlyos szexuális diszkriminációs pert indított Kalifornia munkavédelmi hivatala a világ egyik legismertebb és legnagyobb videójáték-gyártó vállalata, az Activision Blizzard ellen. A cég vezetése éveken át toxikus, a nőket kiközösítő és megalázó légkört tartott fenn, melynek eredményeképpen egy szexuális abúzusban részesült női alkalmazott kioltotta saját életét. A nyilvánosságra került ügyre a menedzsment egy olyan választ adott, amely csak olaj volt a tűzre; az alkalmazottak most tömeges munkahely-elhagyásra készülnek és a befektetők szétverték a vállalat részvényeit.

Súlyos diszkriminációs per indult az Activision Blizzard ellen A múlt héten váratlanul pert indított a kaliforniai munkaerő-érdekvédelmi hivatal, a California Department of Fair Employment and Housing (DFEH) a világ egyik legismertebb és legnagyobb videójáték-gyártója, az Activision Blizzard ellen. A hivatal azzal vádolta meg a vállalatot, hogy a 80%-os túlsúlyban lévő férfi...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái