FONTOS Rendkívüli időszakban lép új vezető a világ legnagyobb katonai szövetségének élére – Mit kell tudnunk a NATO új főtitkáráról?
 
Előfizetői tartalom

Kiszámolták, mennyivel dobhatja meg a magyar gazdaságot Orbán Viktor ígérete

Portfolio
Akár a GDP 1,1 százalékával is bővülhet a magyar háztartások fogyasztása 2022-ben annak köszönhetően, hogy visszakaphatják a gyermeket nevelők a befizetett személyi jövedelemadójukat – becsülik a Fitch Ratings szakemberei. A hitelminősítő annak kapcsán elemezte a magyar gazdaság kilátásait, hogy péntek éjjel helybenhagyta a BBB adósbesorolásunkat stabil kilátás mellett.

Nem változtatott a magyar adósosztályzaton pénteken késő éjjel a Fitch Ratings, mely így továbbra is a befektetésre javasolt BBB kategóriába sorolja Magyarországot stabil kilátás mellett. A változatlan osztályzat ellenére a cég elemzői kiadtak egy értékelést a magyar gazdaságról. Kapcsolódó cikkünk 2021. 07. 30. Nem változtatott a magyar adósbesoroláson a Fitch ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés