Előfizetői tartalom

Még mindig gondok vannak a Vodafone-nál a nagy átállás után

Portfolio
Múlt héten több napon át zajlott a fejlesztés és a technikai átállás a Vodafone-nál, azonban a betervezett átállás vége után több nappal is vannak még hiányosságok. Nem véletlen, hogy a Vodafone Hungary a közösségi oldalán jelentette be: a technikai szünet okozta kellemetlenségért cserébe extra mobilnetet ad az ügyfeleknek.

Update 2021.08.03 A Vodafone a Portfolio-val közölte, hogy a MyVodafone applikáció ma reggel óta ismét elérhető. A nagy átállás Korábban a Portfolio is több cikkben számolt be arról, hogy július 24. és 28. között technikai szünetet hirdetett a mobilszolgáltató. A megadott időintervallumban többek közt nem lehetett új szerződést kötni, mobilt vásárolni, illetve javíttatni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés