Előfizetői tartalom

Újabb gyanús körülmény bukott ki, ami szerint a vuhani laborból szabadulhatott el a koronavírus

Portfolio
A bizonyítékok túlnyomó többsége azt támasztja alá, hogy a vírus, amely a covid-19 világjárványt okozta, a kínai kutatóintézetből szabadult ki – állítja egy republikánusok által kiadott amerikai jelentés. A jelentés egy keveset hangoztatott konkrétumot is tartalmaz, de ezt a konklúziót még az amerikai titkosszolgálatok sem vonták le eddig.

A jelentésben „bőséges mennyiségű bizonyítékról” írnak arról, hogy a Vuhani Virológiai Intézet kutatói a koronavírusok módosításán dolgoztak, hogy az embereket is megfertőzzön, és azt is megjegyzik, az ilyen típusú manipuláció rejtve tud maradni. A jelentés egy új, keveset hangoztatott információt is tartalmaz a laboratórium biztonsági protokolljáról, mely szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés