Előfizetői tartalom

Megerősítette idei bevételvárakozását a Richter, nem kalkulál újabb súlyos korlátozó intézkedésekkel

Portfolio
A Richter féléves bevétele az elemzői várakozások átlagát, sőt, a maximumát is meghaladta. Bár az egy részvényre jutó eredmény lefelé ment az egy évvel ezelőtti értékről, ez nagy meglepetést nem okozott, mindenki számított rá – mondta el a Richter féléves jelentését bemutató sajtótájékoztatón Orbán Gábor vezérigazgató. A cégvezető megerősítette a korábban megfogalmazott, idei évre várt 5 százalékos árbevétel-növekedési tervet euróban kifejezve. Az üzemi eredményhányad 19 százalékra rúghat 2021-ben és nem lehetetlen, hogy a több negatív hatás ellenére is forintban számítva eléri az üzemi eredmény a tavalyi szintet – mondta el Orbán Gábor.

A sajtótájékoztató főbb pontjai: Nagy lépéseket sikerült tenni a magas hozzáadott értékű portfólió tekintetében – kezdte a sajtótájékoztatót Orbán Gábor vezérigazgató. "Ezzel fogjuk az eredményeket javítani, a növekedési pályán maradni" - tette hozzá. Az első féléves bevétel az elemzői várakozások átlagát és a maximumát is meghaladta. Az EPS lefelé ment...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái