Előfizetői tartalom

Nagyon beindult a járvány utáni élet - Harmadszor emelte meg idei várakozásait a Siemens

Portfolio
Meglódult a járvány után a kereslet a Siemensnél is, az ipari konglomerátum ennek köszönhetően idén immár harmadszor emelte meg 2021-es várakozásait. A lezárt negyedévben az elemzői konszenzust felülmúló számokat tett közzé a német vállalat mind a bevételek, mind a profit szintjén, és a megrendelések is meghaladták a várakozásokat.

A negyedév főbb számai: Az április-júniusi negyedévben 16,09 milliárd eurós bevételt ért el a Siemens, ami 29 százalékos növekedés az előző év azonos negyedévéhez képest, az elemzői várakozás 15,11 milliárd euró volt. A megrendelések 47 százalékkal ugrottak meg, 20,49 milliárd euróra, szemben az elemzők által várt 16,32 milliárd euróval. Az ipari szegmens működési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés