Előfizetői tartalom

Török nyaralóvárosokba, görög szigetekre és Spanyolországba repülnek idén nyaralni a magyarok

Portfolio
Több mint félmillió utas fordult meg a budapesti reptéren idén júliusban, ami közel annyi, mint az év első felének teljes utasforgalma. A forgalom dinamikusan bővült a múlt hónapban, de még mindig csak a harmadát teszi ki a koronavírus előtti 2019-es év júliusi forgalmának. Népszerűek voltak a törökországi nyaralócélpontok, a görög szigetek és Spanyolország is a nyári hónapokban – derül ki a Budapest Airport közleményéből.

Jelentős utasszám-növekedéssel indult a második félév a budapesti repülőtéren: júliusban 538 074 utast kezelt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, ami megközelíti az év első hat hónapjának összforgalmát. A januártól júniusig tartó időszakban 604 ezer utas fordult meg a repülőtéren, a júliusi, vagyis egyetlen nyári hónap utasszáma ennek a 89 százalékát tette ki....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés