Előfizetői tartalom

Jelentett a világ legtitokzatosabb cége, tépik a részvényt a befektetők

Portfolio
A világ legtitokzatosabb vállalatának tartott Palantir adatelemző cég közzétette második negyedéves gyorsjelentését. A társaság a Wall Street bevételre vonatkozó várakozásait felülmúlta, és optimista előrejelzést adott a folyó negyedévre. A nyitás előtti kereskedésben a Palantir árfolyama több mint 9 százalékot emelkedett.

A Palantir árbevétele 49 százalékkal 376 millió dollárra emelkedett a második negyedévben a tavalyi év azonos időszakával szemben, míg az elemzők 352,3 millió dollárt vártak, tehát pozitív meglepetést okozott a cég. Az egy részvényre jutó korrigált eredmény 4 cent volt, ami megegyezett a Refinitiv által megkérdezett elemzők várakozásával. A cég közölte, hogy a folyó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés