Előfizetői tartalom

Mégsem fog új kutatófúrást végezni a Mol az Őrségben - Reagált a Mol

Portfolio
Egy szerdán nyilvánosságra került határozat szerint a Mol felülvizsgálta a tervezett tevékenységeket és nem kívánja az Őri-M-1 jelű mélyfúrást megvalósítani – írja Facebook-oldalán a Greenpeace Magyarország. A Mol azzal indokolta a lépést mai közleményében, hogy más, az ország energiaellátása szempontjából ígéretes területekre koncentrál.

A Greenpeace a tervezett kutatófúrás megakadályozása végett még korábban fordult bírósághoz, illetve közös állásfoglalást is kiadott több mint 110 civilszervezettel együtt, amiben a tervek leállítását követelték. A ma nyilvánosságra hozott határozat szerint pedig a Mol az eljárás megszüntetését kérte az illetékes kormányhivataltól. A társaság felülvizsgálta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés