Előfizetői tartalom

Áttörte a falat a bitcoin, ugranak az altcoinok is

Portfolio
A péntek délutáni kereskedésben könnyedén áttörte a bitcoin a 48 ezer dolláros szintet felfelé, ahonnan az elmúlt egy héten kétszer is csúnyán lefordult, így most a vevők diktálnak és az árfolyam közel került az 50 ezer dolláros szinthez. A bitcoin ugrása természetesen az altcoinok piacán is jelentős emelkedést váltott ki, illetve néhány nagyobb altcoinnál az elmúlt hetek nagy ralija utáni jelentős korrekció esélyét csökkentette.

A július 21-i, 29 ezer dollár közelében bekövetkezett piaci fordulat óta emelkedő trendben van a bitcoin, néhány napos csökkenő-konszolidációs szakaszokat több napos jelentős emelkedés kísér és mindez a múlt hét végére már oda vezetett, hogy 48 ezer dollárig jutott az árfolyam. Itt azonban hirtelen nagyobb eladói nyomás alá került, aztán néhány napra már megint ez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés