Előfizetői tartalom

Ezekért a luxusszállásokért őrülnek most meg a gazdagabbak – Nem az átlagember pénztárcájára szabták

Portfolio
Egyre többen keresik a természetközeli kikapcsolódási, időtöltési lehetőségeket és szállásokat, így nem meglepő, hogy megugrott a faházas szállások iránti kereslet a világban. Csakhogy ezek nem azok a faházak, amikre gyerekkorunk táboraiból emlékszünk, nem. Ezek azok a luxusfaházak, amelyekért az átlagember nem biztos, hogy kifizetne ennyi pénzt. Az viszont tény, hogy gyönyörűek. A CNBC listája alapján összeszedtünk párat a legnépszerűbb luxusfaházas szálláshelyekből. Nem kell aggódni, itthon is van belőlük választék.

Chez' Tree Rest Treehouse Itt van elsőnek ez a New York-i kis faházacska, amit egy fából készült függőhídon keresztül lehet megközelíteni, ezen a linken további képek is megtekinthetőek róla. Olcsónak annyira nem olcsó, egy éjszaka egy főre 285 dollártól indul, ami nagyjából 85 ezer forint. Egyébként az Airbnb oldalán egész jövő júniusig nem lehet szabad időpontot találni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés