Előfizetői tartalom

Távközlési szuperholdingot épít a magyar állam és a 4iG

Portfolio
Együttműködési megállapodást kötött Mager Andrea, az Antenna Hungária tulajdonosi jogait gyakorló nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter és a 4iG. A megállapodás célja, hogy az állami és a magántőke egyesítésével egy olyan stratégiai távközlési és telekommunikációs infrastruktúra szolgáltató vállalatot hozzanak létre, amely versenyképes piaci szolgáltatások mellett, kellő súllyal képviseli a nemzeti érdekeket az iparágon belül. A 4iG előzetes megállapodást írt alá az Antenna Hungária tulajdonrészének megszerzéséért, a tranzakcióval a 4iG többségi tulajdont szerezhet az Antenna Hungáriában.

A 4iG lehet az Antenna Hungária többségi tulajdonosa A 4iG előzetes megállapodást írt alá az Antenna Hungária tulajdonosi jogait gyakorló magyar állam képviseletében eljáró nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszterrel az Antenna Hungária tulajdonrészének apporttal megvalósuló tőkeemelés eredményeként történő megszerzéséért. A tranzakció főbb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés