Előfizetői tartalom

10 éves csúcson a Rába profitja

Portfolio
Közzétette második negyedéves számait a Rába, a társaság az összes főbb soron növekedést mutatott a tavalyi év azonos időszakához képest, ami részben annak is betudható, hogy a tavalyi év első felét a drasztikusan zuhanó kereslet és akadozó ellátási láncok jellemezték. Mindemellett a profit 10 éve nem látott szintre ugrott, ami nagyrészt annak volt köszönhető, hogy a cég a második negyedévben értékesített egy ingatlant, amelynek jelentős eredményhatása volt.

2021 második negyedévében globálisan továbbra is jelentős gazdasági aktivitás volt megfigyelhető, melynek következtében a Rába valamennyi fő piacán jelentős kereslet növekedés mutatkozott. Kivételt képez ez alól az orosz buszpiac, valamint a projekt jellegű off-highway szegmens, melynél az értékesítések 2021. első félévében nem érték el a 2020. évi bázis időszaki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés