Előfizetői tartalom

Újabb beruházás az AutoWallisnál, a reptér mellett alakítanak ki műszaki bázist

Portfolio
A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelében alakít ki műszaki bázist az AutoWallis Csoporthoz tartozó Sixt, annak érdekében, hogy a bérautó szolgáltatások fejlesztése mellett a Csoport felkészüljön akár autómegosztók vagy flottakezelők kiszolgálására is. A vállalat 565 millió forintos beruházásából 282 millió forintot a Külgazdasági és Külügyminisztérium vissza nem térítendő támogatása fedez.

Jelentős lépést tesz az AutoWallis Csoport mobilitási szolgáltatásokat kiszolgáló infrastruktúrája fejlesztése terén, miután leányvállalata, a Sixt márkát képviselő Wallis Autókölcsönző Kft. a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelében (2220 Vecsés, Széchenyi u. 56.) új műszaki bázist hoz létre. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés