Előfizetői tartalom

Története legjobb féléves eredményét érte el az Alteo, megugrottak a szabályozási központ bevételei

Portfolio
Az Alteo szabályozási központ üzletágának megugró bevételei, a pandémia miatt tavaly megtorpant kiskereskedelmi üzletág visszapattanása, valamint a 2020-ban befejeződött beruházások és felvásárlások hatása járult hozzá a leginkább ahhoz, hogy az év első felében gyakorlatilag megduplázta a konszolidált EBITDA-t az Alteo. Ez ugyanúgy rekordnak számít a cégcsoport történetében, mint a 2,8 milliárd forintot meghaladó konszolidált nettó eredmény, amely a tavalyi év azonos időszakához képest 165 százalékos növekedést mutat.

Rekorderedményt ért el az Alteo A második negyedéves árbevétel közel 45 százalékkal volt magasabb a tavalyi év azonos időszakához képest, ami több mint 3 milliárd forintos különbség. Féléves alapon 22 százalékkal volt magasabb az árbevétel a tavalyihoz képest. Ez elsősorban a szabályozási központ szignifikánsan növekvő bevételeinek, a kiskereskedelmi üzletág dinamikus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés