Előfizetői tartalom

Magánegészségügy: vidéken is felpörög a konszolidáció

Portfolio
A Doktor24 és az Union Vienna Insurance Group Zrt. közös vállalata megvásárolta a Közép-Dunántúl régió meghatározó magánegészségügyi szolgáltatóját - jelentették be a felek kedden. A két vásárló tehát beindította az országos hálózatépítést, amelyet a Portfolio-nak adott interjúban jelentettek be először, közös vállalatuk, az Első Magánegészségügyi Hálózat Zrt. akvizíciója idén a legnagyobb volumenű, szakmai befektető által végrehajtott felvásárlás volt a fővároson kívül.

Private Health Forum 2021 A Doktor24 társtulajdonosa, Kóka János ott lesz a szeptember 22-i konferenciánkon. Most érdemes regisztrálni: Információ és jelentkezés A szeptember 2-án lezárult tranzakcióval Székesfehérvár és a Közép-Dunántúl régió legjelentősebb magánegészségügyi vállalkozását,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés