Előfizetői tartalom

Nagy bejelentés a Masterplasttól: durván megemelte profitvárakozását a cég

Portfolio
Jelentősen módosította a Masterplast menedzsmentje az idei évre vonatkozó eredményvárakozását, miután az első félévben már teljesítette a januárban publikált adózott eredménycél 90 százalékát. Az első nyolc hónap eredményei alapján a 2021-es bevételprognózisát 25 százalékkal, profitvárakozását pedig közel 50 százalékkal emelte meg a januárihoz képest a ma reggeli közleménye szerint a vállalat.

Júliusban visszavonta a januárban adott 2021-es várakozásait a Masterplast menedzsmentje, arra hivatkozva, hogy túl jól sikerült az év eddig és várhatóan kedvezőbb lesz az idei eredmény. Akkor azt ígérte a vállalat, hogy szeptemberben publikálja a friss prognózisait, amit ma meg is tett: A 2021-es bevételvárakozását 151 millió euróról 190 millió euróra emelte a Masterplast....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés