Előfizetői tartalom

Harmadik napja esik a Dow és az S&P 500

Portfolio
Az Egyesült Államok tőzsdéi gyengén teljesítenek ma, a Dow Jones, az S&P 500 és a Nasdaq is lejjebb került. Az ázsiai tőzsdék többnyire mínuszban zártak, míg Európában szintén esnek a börzék, mivel a befektetők attól tartanak, hogy lassíthat majd az eszközvásárlási programján az EKB. Elsősorban a ciklikus részvények teljesítenek gyengén, mint az autógyártók, a bankok és az olajtársaságok. A BUX index végül 0,21 százalékkal került lejjebb a nap végére és érdemes kiemelni, hogy augusztusban az éves infláció itthon a vártnál magasabban alakult, 4,9 százalékon.

2021. szeptember 08. 22:31 Megosztás Nem lett jobb a vége Nagyon szűk intervallumban mozogtak szerdán az amerikai részvényindexek és a fokozatos emelkedés ellenére sem tudtak pluszba kapaszkodni. A Dow 0,2%-ot, az S&P 500 0,13%-ot veszített értékéből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés