Előfizetői tartalom

Se pincér, se autóipari dolgozó, se IT-szakértő nincs elég Magyarországon

Portfolio
A turizmus és az autóipar is jelentős kihívásokkal küzd Magyarországon, az IT- és a telekommunikációs szektor azonban nem panaszkodhat, és az építőipari cégek számára is bőven akadnak most is kitörési lehetőségek – derült ki a mai Business and Fincane Summit délelőtti vállalatvezetői panelbeszélgetésében, amely részben az aktuális üzleti-pénzügyi kihívásokról, részben a vállalati pénzügyi vezetők felértékelődő szerepéről szólt.

Milyenek az üzleti kilátások? Basa Richárd (Oriana): sok szempontból nagyon gyorsan alkalmazkodtak a koronavírus-járványhoz, az eredményesség szempontjából még javult is a teljesítményük az elmúlt másfél évben, hiszen az IT-szektor jól teljesített a járványban. A legnagyobb kihívások között említete az IT-szakemberek hiányát. Csordás Imre (Accent Hotel Management):...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés