Előfizetői tartalom

A 4iG megvásárolja az Invitechet

Nagy Viktor
Rohamléptekkel halad a 4iG afelé, hogy a kitűzött céloknak megfelelően az informatika mellett a távközlési iparág egyik meghatározó szereplőjévé váljon, akár nem csak Magyarországon, hanem a régióban is. A vállalat most bejelentette, hogy tulajdonába kerül az Invitech, miután a 4iG ma adásvételi szerződést kötött a társaság tulajdonosával. Az Invitech a telekommunikáció és az IT hálózati infrastruktúra-szolgáltatás területén Magyarország egyik vezető társasága, a vállalat az akvizíció után a 4iG és a magyar állam együttműködésével létrejövő távközlési szuperholding része lesz.

Meghatározó ICT-vállalatot vesz a 4iG A 4iG adásvételi szerződést kötött a ciprusi bejegyzésű Rotamona Limiteddel, az Invitech ICT Services és leányvállalata, az InviTechnokom megvásárlásáról. Az ügylettel a 4iG 100 százalékos tulajdont szerez Magyarország egyik vezető telekommunikációs és infrastruktúra megoldásszállító vállalatában. A két évtizedes múltra visszatekintő...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái