Hiventures_konferencia
Üzlet

Wolf László (OTP), Sipos-Tompa Levente (MFB), Katona Bence (Hiventures) - Összeállt a teljes program az év tőkefinanszírozási konferenciájára

Portfolio
Hogyan érdemes finanszírozni, amikor szintugrásra és nagyobb növekedésre készül egy cég? Mit kell tenni, ha a növekedésre felvásárlás útján van lehetőség? Hová érdemes fordulni, ha a külföldi piacokon szeretné megvetni a lábát egy hazai vállalkozás? Mit tegyen az a hazai kkv, aki a generációváltás csapdájában érzi magát? A válaszunk mindegyik kérdésre a Hiventures és a Portfolio közös szeptember 21-i konferenciája. A szakmai eseményen az érdeklődő cégtulajdonosok, vállalatvezetők minden kérdésükre választ kaphatnak, hiszen jelen lesznek a finanszírozó szereplők, az intézményi befektetők, a kockázati tőke, a tranzakciós tanácsadók, az ügyvédek, az eladói és a vevői oldal is.

Nem is gondolnánk, hogy egy cég működésének, terveinek, terjeszkedésének finanszírozása mennyire meghatározó jelentőséggel bír. Sokan egy ilyen döntési helyzetben a megszokott finanszírozási megoldásokhoz nyúlnak, ami azonban egyáltalán nem jelenti azt, hogy számukra az optimális konstrukció valósul meg.

Szeptember 21-én a Hiventures tőkealap-kezelővel, a hazai startup, KKV és vállalati szektor elsőszámú tőkefinanszírozási partnerével közös „Vállalati tőkefinanszírozás 2021” című konferenciánk célja, hogy segítsünk a magyar vállalatvezetőknek, tulajdonosoknak "out of the box" gondolkodni, és amikor egy ügylet, felvásárlás, terjeszkedés a napirendre kerül, akkor legyen a terítéken a tőkefinanszírozás lehetősége is. Egy ilyen megoldás többször segíthet a cégeken, mint gondolnánk, és sokszor magyar tulajdonban lévő kis- és közepes vállalkozás túlélését és magyar tulajdonban maradását is jelentheti, amely a kormány által is megfogalmazott stratégiai gazdaságpolitikai cél.

Szakmai rendezvényünkön hús-vér, a való életből vett gyakorlati példákat hozunk a családon kívüli generációváltásra, cégfelvásárlásra, reorganizációra, egy-egy cégeladás személyes megélésének ügyére, illetve a beruházások legkülönbözőbb finanszírozására.

Az egész napos konferencia három szekciójának programja mostanra véglegessé vált, így igazán büszkén mutathatjuk be résztvevőinket:

A személyre szabott információk pedig még csak ezek után érkeznek. A konferencia résztvevői – építve a 2019-ben Hiventures tőkealap-kezelővel közösen szervezett konferenciánk sikeres tapasztalataira – 6 tematikus workshop közül választva kaphatnak gyakorlati tudást interaktív formában a téma szakértőitől.

Meg akarom ismerni az optimális tőkeszerkezet kulisszatitkait, részt veszek a konferencián:

Címlapkép forrása: Getty Images

vakcina románia
ingatlanpiac
mobilfizetés pos-terminál bankkártya
Budapest Borfesztivál
katona bence hiventures konferencia
trader23
bull
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021.09.22
Öngondoskodás 2021
2021.09.21
Hiventures - Portfolio Vállalati Tőkefinanszírozás 2021
2021.09.30
Energy Investment Forum 2021 - A MEKH szakmai támogatásával
2021.10.05
Követeléskezelési trendek 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Online előadás
Foglalkozunk a hazai, az európai, az amerikai részvényekkel, és a fontosabb tőzsdeindexekkel.
Online előadás
Az árfolyamcsökkenésből is kivennéd a részed? Ha igen, kezdő online előadásunk neked szól.
menta-2021-arculat-master-4k