FONTOS Szép csendben egy új háborúba csúszott Európa, amit még nem veszített el
 
Előfizetői tartalom

Üzentek a csehek, nem tervezik a magyar Telenor eladását

A hét elején egy háttérbeszélgetésen vettünk részt Prágában, ahol a Telenor Magyarország cseh nagytulajdnonosának, a PPF csoportnak a vezetői mondták el, hogyan látják a cégcsoport, és azon belül a távközlési üzletág jövőjét. A beszélgetésen természetesen szóba került a magyarországi távközlési piac átalakulása, a 4iG és a magyar Telenor pozíciója, szerepe, és a két cég közötti lehetséges együttműködés is. Marek Sláčík, a PPF távközlési üzletágának vezetője elmondta, kizárt, hogy eladják a Telenor Magyarországban lévő többségi tulajdonrészüket, ezt a gondolatot erősítette meg PPF vezetője, Ladislav Bartoníček, aki a Forbesnak nyilatkozott a témában.

A hét eleji prágai háttérbeszélgetésen Marek Sláčíkkal sok más téma mellett a Telenor Magyarország csoporton belüli szerepéről, jövőjéről is beszéltünk. A PPF csoport távközlési üzletágának vezetője azt mondta, hogy a Telenor Magyarország többségi tulajdonrészének eladása kizárt. A PPF nagyon elégedett a magyar cég teljesítményével, és továbbra is jelen kíván...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés