FONTOS Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?
 
Előfizetői tartalom

Nem szép ami a kriptopiacon megy ma, ütik a bitcoint

Portfolio
Az általánosan kedvezőtlen nemzetközi hangulattal együtt esnek ma a kripotvaluták is, a bitcoin árfolyama több mint 5 százalékkal került lejjebb. Az esés mögött több ok is meghúzódik, többek között az is negatívan befolyásolja a piaci hangulatot, hogy Erdogan török elnök azt mondta, hogy az ország háborúban áll a kripotvalutákkal.

Nagyobb esés látható ma a kriptovaluták piacán, a legnépszerűbb kriptovaluták árfolyama kivétel nélkül mínuszban van. Az esés mögött több ok is meghúzódik, egyrészt hétvégi hír, hogy a török elnök, Recep Tayyip Erdogan azt mondta, hogy Törökország „háborúban áll a kriptovalutákkal”. A török központi bank április közepén tilalmat rendelt el a kriptopénzfizetésekre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés