Előfizetői tartalom

Egy éven belül új kkv-k fogják elárasztani a magyar tőzsdét

Portfolio
A vállalatok finanszírozásának csúcsa a tőzsde - vélekedett előadásában a Hiventures - Portfolio Vállalati Tőkefinanszírozás 2021 című konferencián Nagy Péter Gábor, a Budapesti Értéktőzsde Értékesítési, Marketing és Kibocsátói Akvizíciók Igazgatóságának igazgatója, aki előrevetítette, hogy 6-12 hónapon belül meg fogják duplázni a BÉT XTend piacán lévő szereplőinek számát.

Nagy Péter Gábor felvázolta a tőzsde támogató tevékenységét, amit a vállalatok fejlesztésében hajt végre és ezzel segíti elő a hazai cégek tőzsdeérettségét. Ebben a folyamatban az első állomás a BÉT50 kiadvány, majd jön az ELITE program, ami egy nemzetközi képzést ad, ezt követően a Mentor program, majd az NTfA, a NOMAD, az XTend és az XBond, és végül a BÉT standard...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés