Előfizetői tartalom

Gloster: akkor is nyomjuk a gázt, amikor a többiek fékeznek

A boksz egy olyan sport, ahol a győztest is nagyon megverik, az üzleti élet is ilyen, mondta a Gloster alapító tulajdonosa és elnöke, Szekeres Viktor arról, amikor a Scope Ratingstől csak B minősítést kapott a vállalat, és emiatt nem tudott részt venni a Növekedési Kötvényprogramban. Az a pofon viszont utólag visszanézve hasznos volt, Szekeres is elismeri, hogy a hitelminősítőnek sok mindenben igaza volt, részben annak hatására rövid idő alatt állami értékesítő, projektalapú cégből egy szolgáltatásalapú céggé alakították a Glostert, aminek a legfrissebb, tegnap közzétett gyorsjelentéséből kiderült, hogy a bevételek dinamikusan nőnek, de a vállalat profitabilitása is javul, eközben egyre diverzifikáltabb cég jön létre, amelynél a megújuló bevételek aránya folyamatosan nő. Szekeres Viktorral a gyorsjelentés kapcsán akvizíciós és tőkepiaci tervekről, a hazai IT-piac átalakulásáról, munkaerőpiaci trendekről is beszéltünk.

Feltörekvő befektetési lehetőség! Szekeres Viktor is előad a Portfolio október 14-i befektetői klubján. Részletek itt: Információ és jelentkezés 61 százalékkal nőtt az idei első félévben a Gloster bevétele. Minek tudható be a bővülés, mennyiben köszönhető bázishatásnak? Rekord félévet zártunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés