Előfizetői tartalom

Nagyot nőtt a Gloster, jelentősen emelkedett a bevétel és a profit

Portfolio
Jelentősen növekedő bevételről és profitról számolt be idei első féléves gyorsjelentésében a Gloster. A növekedés részben az organikus növekedésnek, részben akvizícióknak tudható be. A vállalat menedzsmentje a globális chiphiány miatti bizonytalan helyzetre hivatkozva az idén április elején közzétett eredményvárakozásait változatlanul hagyta.

A Gloster 2020. óta féléves jelentéstételi ciklusban teszi közzé a Budapesti Értéktőzsde által előírt Xtend üzletszabálynak megfelelően a féléves jelentését, a mostani beszámoló a 2021. január 1. és 2021. június 30. közötti időszakról szól. A Gloster Csoport nettó árbevétele az idei első félévben az egy évvel korábbi 1,094 milliárd forintról 61 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés