Előfizetői tartalom

Tűzzel-vassal irtja Kína a kriptovalutákat, itt az újabb lépés

Portfolio
Kína idén már keményen nekiment a kriptovalutáknak, és betiltotta a bányászatot, valamint a pénzügyi szolgáltatóknak, hogy bármilyen kriptovalutás szolgáltatást nyújtsanak. Most elérkezett az újabb lépés ideje, hiszen a jegybank közölte, hogy a kínai befektetők már külföldi tőzsdéken sem kereskedhetnek kriptovalutákkal.

Alaposan elromlott a hangulat ma a kriptovaluták piacán, miután a kínai központi bank közölte, hogy a bányászat és a kriptovalutákkal kapcsolatos szolgáltatások után a kereskedelmet is teljesen betiltanák, és megakadályoznák, hogy a külföldi kriptotőzsdék szolgáltatásokat nyújtsanak a kínai belföldi befektetőknek. A nyilatkozat, amelyet Kína legfőbb pénzügyi és kibertér-szabályozói...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés