Előfizetői tartalom

Ismét magyar tulajdonba kerülhet a tápiószelei Ganz-gyár

Portfolio
A Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. nyilvános aukció keretében megvásárolta a tápiószelei Ganz-gyárat és az ahhoz tartozó eszközállományt. Így a vállalat hamarosan tulajdonosként támogathatja a nagy múltú üzem tevékenységét. A társaság 2020 szeptembere óta bérlői minőségben biztosítja a gyár működését, miután tavaly júliusban felszámolási eljárás indult az üzem korábbi tulajdonosával, a CG Electric Systems Hungary Zrt.-vel szemben.

Hamarosan újra hazai tulajdonba kerülhet a tápiószelei Ganz-gyár, miután a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. nyertes ajánlatot tett a felszámolás alatt lévő CG Electric Systems Hungary Zrt. eszközállományával kapcsolatos nyilvános aukción. Az árverést a tápiószelei és szolnoki üzem épületeire, valamint a bennük lévő gépekre és berendezési eszközökre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés