FONTOS Paks II.-vezér: változhat a kulcsrakész ár, a kínaiak is megjelenhetnek a beruházás körül
 
Előfizetői tartalom

Beindult az energetika üzletág az Opusnál, meg is lett az eredménye

Portfolio
Közzétette féléves jelentését az Opus Global, amelyből kiderült, hogy az energetika üzletág beindulása nem csak a bevételeket dobta meg, hanem pozitív eredménnyel járult hozzá a cégcsoport számaihoz, hogy a turizmus szegmens felépülése elkezdődött, bár még nem állt vissza a járvány előtti helyzet és hogy az alapanyagárak emelkedését az Opus is megszenvedi a költségeken keresztül.

A második negyedév főbb számai Ma, piaczárást követően közzétette féléves jelentését az Opus Global, amelyből a második negyedév számai is kiderülnek. 2021. második negyedévének nagy fejleménye az Opusnál, hogy a negyedévek óta „üresen álló” stratégiai üzletág, az energetika ismét bevételt tudott termelni az cégcsoportnak, miután lezárult a Tigáz akvizíciója....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés